Cesal by Atlas logó. Cesal Slovakia S.r.o. | On-line rendelés: http://shop.atlashungary.hu | e-Mail: iroda[kukac]atlashungary.hu


→ Website
 → Termékek
  → Fugázók

Cesal termékek, száraz habarcsok burkoláshoz, falazáshoz, adalékok - Termékek.
A Cesal márka nem csak építőipari anyagokat jelent, hanem egyéb kiegészítőket is - Galéria.
A Cesal Slovakia S.r.o. elérhetőségei - Kapcsolat.
Cesal termékek Family családja - Főoldal.
Az Atlas lengyelországi vállalat és csoportja logója - Vállalatról.Cesal prémium fugázó 6 árnyalatban, csillám hatással.

Cesal prémium fugázó 6 árnyalatban, csillám hatással

A Cesal Premium fugázó csillám hatással öt technológiai innovációt foglal magába. Csillám hatás – egyedi, dekoratív megjelenést kölcsönöz a fugának, és kiemeli a burkolat szépségét. A ragyogás függ a fény beesési szögétől és erejétől, illetve a fuga elhelyezkedésétől (fal vagy padló). A csillám hatás erősebben érvényesül mesterséges megvilágításban, míg természetes fényben lágyabb árnyalatot ölt. A fugában használt csillogó anyag az autófényezésben is alkalmazott, vékony polimer film. A csillogó anyag mérete és alakja biztosítja a tartósságot és a kivételes vizuális hatást.
Részletek...
Cesal prémium porfugázó 20 árnyalatban.

Cesal prémium porfugázó 20 árnyalatban

A Cesal Premium fugázó anyagok gres, porcelán, márvány, természetes kő lapok fugázására, 7 mm-ig , kül- és beltéren, nedves és száraz helyen, -15°C és +40°C közötti hőmérsékleten.
Részletek...
Cesal prémium porfugázó csillám hatással, 6 árnyalatban.

Cesal prémium porfugázó csillám hatással, 6 árnyalatban

A Cesal Premium Epoxi fugázó természetes kő (csempék, gresslapok, klinker) műkő és mozaik fal- és padló burkoló lapok fugázására. Használata javasolt gyakori foltoknak és mosásnak kitett helyeken, ellenáll a szennyeződéseknek és agresszív vegyi anyagoknak. Beltéri felhasználás: fürdőszoba, zuhanykabin, zuhanyzó, WC, konyha, mosókonyha, garázs, kazánház, üzletek. Kültéri felhasználás: erkélyek, teraszok, lépcsők.
Részletek...
Cesal prémium szaniter szilikon 20 szinben.

Cesal prémium szaniter szilikon 20 szinben

A Cesal Premium Szaniter Szilikon egy használatkész, kiváló minőségű, egykomponensű, penésszel és gombákkal szemben magas ellenállóképességű szigetelő- és tömítőanyag. A termék kötés után kemény és tartós tömítéssé alakul anélkül, hogy rugalmasságát elvesztené.
Részletek...

Copyright © by Cesal Slovakia S.r.o. All Rights Reserved.
SK. Bratislava, Sabinovská u. 12.
Link-up: iroda[kukac]atlashungary.hu | Shop: http://shop.atlashungary.hu
Általános Szolgáltatási Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói tudnivalók
Copyright © by Ibituba.hu for Cesal Slovakia S.r.o.