Cesal by Atlas logó. Cesal Slovakia S.r.o. | On-line rendelés: http://shop.atlashungary.hu | e-Mail: iroda[kukac]atlashungary.hu


Az Atlas lengyelországi vállalat és csoportja logója - Vállalatról.
Cesal termékek, száraz habarcsok burkoláshoz, falazáshoz, adalékok - Termékek.
A Cesal márka nem csak építőipari anyagokat jelent, hanem egyéb kiegészítőket is - Galéria.
A Cesal Slovakia S.r.o. elérhetőségei - Kapcsolat.
Cesal termékek 'Family' családja - Főoldal.

Az Atlas vegyipari vállalat logója. ATLAS sp.
Az ATLAS jelenleg Lengyelország legnagyobb építőipari vegyipari gyártója, amely a lengyel piac vitathatatlan vezetője. A cég kínálatában megtalálhatók az építési termékek széles választéka, amelyek lehetővé teszik lakó-, köz- és ipari épületek felépítését, felújítását, karbantartását. Termékeinek tervezésében, gyártásában és alkalmazásában szerzett több mint 25 éves tapasztalatnak köszönhetően az ATLAS most olyan építőanyagokat kínál, amelyek a legmagasabb minőséget, tartósságot és biztonságot biztosítják. A cég kínálatában megtalálhatók az otthoni felhasználók számára készült termékek, valamint a nehéz építkezési problémákra megoldást kereső szakemberek számára előállított anyagok.

Innováció:
Az ATLAS cég 1991-ben alakult, köszönhetően három Lodzi mérnök szenvedélyének, akik elhatározták, hogy megváltoztatják a lengyel építőipari piac arculatát. Célkitűzésük, hogy a modern technológia alkalmazásával elérhetővé tegyék termékeiket. A vállalat első éveihez hasonlóan a vállalat küldetése most is az, hogy innovatív megoldásokat nyújtson az építőipar területén, ami elősegíti a kivitelezők munkáját és biztonságot ad a beruházóknak. A termékfejlesztés, mint a termelési technológia, mindig is az ATLAS egyik pillére volt, ezért a cég nagy hangsúlyt fektet a kutató és fejlesztő laboratóriumaira, melyben a szakemberek úttörő termékeket terveznek az építőipar, vegyipar számára.

Társaság:
Az ATLAS életének egyik lényeges eleme a kommunikáció és a támogatás, amellyel a vállalkozókat segítik az építési folyamatok során felmerülő észrevételek megoldásában. Ezért az ATLAS, mint a szakemberek számára barátságos márka, már évek óta mindent megtesz azért, hogy lehetővé tegye számukra az építési képesítések javítását, elsajátítását. Ebből a célból szervez számos tréninget, amely által végzettek kiemelkedő tudással rendelkeznek, valamint a több éves tapasztalattal együtt kiváló minőségű épületek megalkotását segíti elő. Azzal a ténnyel együtt, hogy az Atlas támogat több mint 100 000 előadóművészt, lehetővé teszi a hatékony párbeszédet, a kapcsolatok megerősítését és a tapasztalatcserét az ipar minden résztvevője irányában. Az ATLAS támogatása többek között a lengyel vállalkozók kompetenciáinak fejlesztése azáltal, hogy képzési, szakmai technikai támogatást, ingyenes "ATLAS Fachowiec" magazint és kiadványokat ad ki az iparági folyóiratokban. Ez egyik eleme az üzleti tevékenységnek társadalmilag felelős módon történő működtetésében.

Természet:
Építési vegyi anyagok gyártójaként az ATLAS különös tisztelettel fordul a természeti környezet felé. A termékek környezetre gyakorolt esetleges hatását a tervezési szakaszban értékelik és minimalizálják. A nyersanyagok szállítóit tudatosan és felelősen választják ki, mely garantálja a késztermékek minőségét és biztonságát. Az ATLAS termékek környezetre gyakorolt hatásának értékelését magában foglalja a III. típusú környezetvédelmi nyilatkozat, amely a tervezők, vállalkozók és befektetők számára a szükséges információkkal lehetővé teszi a fenntartható tervezést és kivitelezést.

A tulajdonosok által támogatott emberek bevonása a társaságba, az elsődleges elkötelezettség a termékek minősége iránt, a folyamatos támogatás a szakemberek felé, egyúttal az üzletvitel fenntartható és felelősségteljes vezetése azt jelentette, hogy az ATLAS ma az egyik legerősebb és legismertebb lengyel márka. Ez kétségtelenül egyet jelent a minőség, a tartósság és a szakmaiság magas művelésével, amelyet alátámaszt, hogy különleges ismeretekkel rendelkeznek az építési piacon, és mindez inspiráló új trendek területén, az innovatív építési vegyi anyagok kialakításában.

Az ATLAS csoport logója. ATLAS csoport:
Ahogy a vállalat kifejlesztette, az ATLAS bővítette tevékenységét és új területekre költözött. Az ATLAS-csoport jelenleg 20 olyan üzleti vállalkozást foglal magában, amelyek Lengyelországban, valamint Fehéroroszországban, Romániában és Lettországban találhatóak, és összesen több mint 2500 embert foglalkoztatnak.
Az ATLAS-csoportot alkotó szervezetek közé tartozik elsősorban az építési vegyi anyagok gyártása, többek között cement, gipsz, bitumenes vagy epoxi termékek. Az egyes egységek nagy termékdiverzitása és specializálódása azt jelenti, hogy az ATLAS csoport a legmagasabb minőségi termékeket kínálja a legszélesebb körben, lehetővé téve az építési beruházások egyes szakaszainak megvalósítását.
A csoport magába foglalja a nyersanyag szolgáltatókat is (kvarchomok, gipsz, anhidrit /föld alatti és külszíni bányák/, duzzasztott perlit). Ennek köszönhetően az egész Csoport hozzáfér a legmagasabb minőségű alapanyaghoz. Ez megkülönbözteti az ATLAS Csoportot a lengyel piacon működő építőipari termékek más gyártóitól, és lehetővé teszi a termékminőség fenntartásának ellenőrzését. Az alapanyag beszállítók integrációja az ATLAS-csoporton belül lehetővé teszi a rendelkezésre álló források fenntartható kezelését, valamint a megbízott természeti erőforrások biztonságos és felelős felhasználását.
A csoport működését számos más szervezet támogatja, beleértve a szállítmányozó társaságot, valamint a villamos energia és a földgáz forgalmazóit is. A csoport fontos témája az 1996 óta működő ATLAS Jótékonysági Alapítvány, amely anyagi segítséget nyújt a leginkább rászorulóknak. Az Alapítvány sokéves tevékenysége révén az ATLAS csoport megvalósítja a társaság stratégiai célkitűzéseit.
Az ATLAS-csoport tevékenysége egyértelműen túlmutat az ország határain - a csoportba tartozó termelő üzemek Fehéroroszországban és Romániában találhatók. Mindkét országban az ATLAS csoport termékei élvezik a vállalkozók bizalmát, és folyamatosan nő az értékesített mennyiség a termékek minőségének köszönhetően, és több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek az építési vegyi anyagok gyártásában és használatában. Ezenkívül az ATLAS csoport termékeit a legfontosabb európai piacokra exportálják, többek között Németország, Nagy-Britannia, Csehország, Szlovákia, Oroszország, Ukrajna, Moldova, a balti országokba és Magyarországra.
A csoporton belül folyamatosan dolgoznak a folyamatok integrálásával és megszilárdításával annak érdekében, hogy piacra dobják a legmagasabb minőségű kiegészítő termékeket és szolgáltatásokat. A csoport működését a helyi közösségek igényeinek figyelembevételével végzi, köszönhetően a képzés és a jótékonysági támogatás révén megvalósuló társadalmi felelősségvállalást és a fenntartható fejlődés célkitűzéseit is teljesítve.

ATLAS bemutatkozó film
Ezzel a videóval az ATLAS vegyipari cég bemutatja fejlődését, számot ad sikereiről.


Copyright © by Cesal Slovakia S.r.o. All Rights Reserved.
SK. Bratislava, Sabinovská u. 12.
Link-up: iroda[kukac]atlashungary.hu | Shop: http://shop.atlashungary.hu
Általános Szolgáltatási Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói tudnivalók
Copyright © by Ibituba.hu for Cesal Slovakia S.r.o.