Cesal by Atlas logó. Cesal Slovakia S.r.o. | On-line rendelés: http://shop.atlashungary.hu | e-Mail: iroda[kukac]atlashungary.hu


→ Website
 → Termékek
  → Válasszon színt

Cesal termékek, száraz habarcsok burkoláshoz, falazáshoz, adalékok - Termékek.
A Cesal márka nem csak építőipari anyagokat jelent, hanem egyéb kiegészítőket is - Galéria.
A Cesal Slovakia S.r.o. elérhetőségei - Kapcsolat.
Cesal termékek 'Family' családja - Főoldal.
Az Atlas lengyelországi vállalat és csoportja logója - Vállalatról.


Cesal termékek színskálája.

Színes útmutató

A lenti alkalmazás használatával kikeverheti az Önnek tetsző színt. Ezen színek felhasználhatók homlokzat festékek, vakolatok - akár a mozaikvakolatok - esetében. A megfelelő színek keverésével elérhető a fa utánzó kombináció, de bármilyen színt is használ, az vidámmá, meleg hangulatúvá teszi lakását nemcsak belül, de kívül is. A lenti alkalmazás lehetővé teszi a különböző színek összehasonlítását. Be lehet állítani egészen pontosan a kívánt színárnyalatot, melyet Cesal-üzletünkben ki is keverünk önnek. Ugyanitt kérheti kollégáink segítségét nemcsak a színek összeállításában, hanem az egyes munkák kivitelezéséhez szükséges legmegfelelőbb építőipari anyagok kiválasztásában is.

A lenti alkalmazást az ATLAS biztosította számunkra, így a használat nyelve lengyel. Azok, akik nem igényelnek nyelvi segítséget, máris használhatják a lenti részben.

Az Atlas színkeverő alkalmazásának képernyő képei magyar nyelven. Azok számára, akik nem beszélik a lengyel nyelvet készítettünk egy képekből álló magyarázatot, melyet a jobb oldali képre klikkelve érhet el.

Ha valaki jobban szeretné a Google fordítóját használni az alkalmazás használata közben, azok válasszák ezt a linket. Az oldal új lapon nyílik meg, ahol a Google fordítója tudja magyarítani azt (Chrome használata esetén jobb klikk az oldalon, majd 'Fordítás magyar nyelvre').
Copyright © by Cesal Slovakia S.r.o. All Rights Reserved.
SK. Bratislava, Sabinovská u. 12.
Link-up: iroda[kukac]atlashungary.hu | Shop: http://shop.atlashungary.hu
Általános Szolgáltatási Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználói tudnivalók
Copyright © by Ibituba.hu for Cesal Slovakia S.r.o.